2011. június 14., kedd

Kérdések és agyalás



Ha a bolti tészta béta karotinnal színezett, akkor a házi miért sárgább? Ami kukoricán és zöldön nevelkedett csirkéből pottyant tojásból jött?
Ha a bolti jó, akkor miért laksz jól a házival, és bolti után fél órával miért leszel éhes? Mert élő étel, amit könnyű emészteni? Ha-ha!!

Ha az emberi bélben normál esetben milliószámra tanyáznak és dolgoznak a laktobacik, plusz a bőrön is ők élnek, és alkotják a tejsavas védelmet, akkor a tej miért rossz? Jaaa, csak a feldolgozott tejtermék a rossz? De az évekre tönkreteszi az emésztést?
Az, amit jónak kiáltottak ki, a sterilizált, cukrozott, műgyümölcsös, de még pár darab élőflórát tartalmazó joghurt, mire jó??
Ami szart bevisz vele, aki megeszi, azt nem fogja az a pár élőflóra ellensúlyozni.
Tessék a piacon venni házi natúr joghurtot, és IGAZI tej segítségével valódi joghurtot készíteni! Az jó.

El kell olvasni a címkéket, és amiről nem tudjuk micsoda, abban segít a gugli-barát.
Elkeserítő, hogyha belenézel embertársaid kosarába a bevásárlóközpontban, akkor mennyi műételt láthatsz. Elkeserítő, hogy sokan még elhiszik, az ipar értük van, és amit eladnak az csak jó lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érdekel a véleményed, ha van hozzá név is :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...