2014. január 2., csütörtök

Csokiöntet emulgálva

Palacsintatorta volt a vacsora, nem maradhatott üresen a teteje. De nem volt sem csoki, sem tej, és kakaó is alig. Megint a krém készités alapjaihoz nyúlva oldottam meg.

5 deka vajat megolvasztottam, majd a 2 evőkanálnyi maradék kakaóport és 1 evőkanál mézet elkevertem benne. Mikor langyosra hűlt, akkor apránként hozzáadtam egy tojássárgához. Mikor ez is megvolt, akkor pár evőkanál vízzel hígítottam, hogy öntet legyen, ne kakaós vaj. Finom lett, szerintem palacsinta tölteléknek is szuper. A kakaóm cukrozatlan, mert én is tudom édesíteni, cukrot sem veszek kakaó árban :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érdekel a véleményed, ha van hozzá név is :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...